Van ’s morgens vroeg
tot in de
vele late uurtjes

Doorlopend Breuren

kweekt zelf
oogst zelf
kookt zelf

Kom gezellig

+ Contact

Je vindt ons midden in het historisch centrum op het Kerkplein van Woerden.

Breuren is goed bereikbaar met de fiets, auto, boot en openbaar vervoer. Onder het Kerkplein ligt de Parkeergarage Castellum. Om daar te parkeren voer je Meulmansweg 8s in je navigatie in.
Het NS station ligt op 10 minuten van hartje Woerden.

Doorlopend Breuren

Groenendaal 28
3441 BD Woerden
[Route per auto navigeer op Meulmansweg 8s]
Tel: 0348 – 41 53 00 [03 48 41 53 00]
Mail: info@breuren.nl

Doorlopend Breuren

+ Vacatures

Op zoek naar een betere baan? Breuren heeft ’m!

Zien of horen we je snel?
Met gastvrije groet,
Manon van Kuijk
manon@vanrossumwoerden.nl

Fulltime of parttime samenwerken met een enthousiast gezellig professioneel horecateam?

We zijn altijd op zoek naar leuke en energieke collega’s. Je bent altijd welkom om te solliciteren. Ook als je geen ervaring hebt, want we leiden ook graag jonge mensen op. We bieden je de kans om je in het horecavak te ontwikkelen. Om te ontdekken waar je talenten liggen brengen we je in aanraking met alle facetten van het vak. Zo krijg je de mogelijkheid om te ervaren waar je je het meest thuisvoelt: in de keuken of in de bediening.
Heb je onze bevlogen mensen al gezien op deze website? Voel je er wat voor om hun collega te worden? Stuur Manon van Kuijk een mailtje via manon@vanrossumwoerden.nl met jou wensen en dromen. We reageren altijd snel op jou bericht!

Parttime afwasser

We zijn op zoek naar een parttime afwasser. In deze functie zoeken wij iemand die de spoelkeuken op orde kan houden, zorgt dat de afwas gedaan wordt en de keuken netjes blijft, zijn/haar hand niet omdraait voor andere schoonmaakwerkzaamheden binnen de keuken en het restaurant en Mise en Place kan draaien (dit zijn voorbereidende werkzaamheden in de keuken). Jouw inzet is onmisbaar in de schakel tussen de keuken en het restaurant! Ben jij op zoek naar een leuke manier om je geld te verdienen miden in het centrum van Woerden? Stuur Manon van Kuijk een mailtje via manon@vanrossumwoerden.nl, dan maken wij graag gauw kennis met je. 

Fulltime -alround- bedieningsmedewerk(st)er

Ben jij die échte horecatijger die al enige ervaring heeft? Die vanuit zijn passie de gedrevenheid heeft om zichzelf verder te ontwikkelen in ons prachtige, gastvrije horecavak.
Breuren geeft je daarin alle ruimte. Kom meewerken in een professionele toptent die in de hele regio bekend staat om zijn originele ‘all day’-concept.

Bij Breuren is geen dag hetzelfde en juist dat vind je aantrekkelijk. Je kunt snel schakelen: de ene dag sta je achter de bar, de andere serveer je in het restaurant en/of op het terras.
Net als je collega’s geef je onze gasten het warme welkom gevoel en maak je hun verwachtingen waar. Sterker nog: jij wordt er gelukkig van als je de verwachting van de gast weet te overtreffen waardoor deze alle reden heeft om terug te komen.

Je gaat bij ons 38 uur per week aan de slag, afwisselend van maandag t/m zondag. Het salaris voor deze functie bedraagt afhankelijk van je leeftijd en ervaring minimaal minimaal €1,860.65 en maximaal €2,143.36 (schaal III) o.b.v een fulltime dienstverband. Je krijgt alle gelegenheid om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen, cursussen en coaching. Wij werken met de horeca CAO. Elk uur telt en wij zijn geen voorstander van hele lange werkdagen. Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Het komt je werkplezier én prestatie alleen maar ten goede. Nieuwsgierig geworden? Stuur Manon van Kuijk een mailtje via manon@vanrossumwoerden.nl, en dan maken wij graag gauw kennis met je.