Van ’s morgens vroeg
tot in de
vele late uurtjes

Doorlopend Breuren

kweekt zelf
oogst zelf
kookt zelf

Kom gezellig

+ Contact

Je vindt ons midden in het historisch centrum op het Kerkplein van Woerden.

Breuren is goed bereikbaar met de fiets, auto, boot en openbaar vervoer. Onder het Kerkplein ligt de Parkeergarage Castellum. Om daar te parkeren voer je Meulmansweg 8s in je navigatie in.
Het NS station ligt op 10 minuten van hartje Woerden.

Doorlopend Breuren

Groenendaal 28
3441 BD Woerden
[Route per auto navigeer op Meulmansweg 8s]
Tel: 0348 – 41 53 00 [03 48 41 53 00]
Mail: info@breuren.nl

Doorlopend Breuren

+ Vacatures

Op zoek naar een betere baan? Breuren heeft ’m!

Zien of horen we je snel?
Met gastvrije groet,
Wieteke Breuren
0652066009
wieteke@breuren.nl

Fulltime of parttime samenwerken met een enthousiast gezellig professioneel horecateam?

We zijn altijd op zoek naar leuke en energieke collega’s. Je bent altijd welkom om te solliciteren. Ook als je geen ervaring hebt, want we leiden ook graag jonge mensen op. We bieden je de kans om je in het horecavak te ontwikkelen. Om te ontdekken waar je talenten liggen brengen we je in aanraking met alle facetten van het vak. Zo krijg je de mogelijkheid om te ervaren waar je je het meest thuisvoelt: in de keuken of in de bediening.
Heb je onze bevlogen mensen al gezien op deze website? Voel je er wat voor om hun collega te worden? Pak dan je telefoon of stuur Wieteke Breuren een mailtje met jou wensen en dromen. We reageren altijd snel op jou bericht!

Fultime -alround- bedieningsmedewerk(st)er

Ben jij die échte horecatijger die al enige ervaring heeft? Die vanuit zijn passie de gedrevenheid heeft om zichzelf verder te ontwikkelen in ons prachtige, gastvrije horecavak.
Breuren geeft je daarin alle ruimte. Kom meewerken in een professionele toptent die in de hele regio bekend staat om zijn originele ‘all day’-concept.

Bij Breuren is geen dag hetzelfde en juist dat vind je aantrekkelijk. Je kunt snel schakelen: de ene dag sta je achter de bar, de andere serveer je in het restaurant en/of op het terras.
Net als je collega’s geef je onze gasten het warme welkom gevoel en maak je hun verwachtingen waar. Sterker nog: jij wordt er gelukkig van als je de verwachting van de gast weet te overtreffen waardoor deze alle reden heeft om terug te komen.

Je gaat bij ons 38 uur per week aan de slag, afwisselend van maandag t/m zondag. Je krijgt alle gelegenheid om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen, cursussen en coaching. Wij werken met de horeca CAO. Elk uur telt en wij zijn geen voorstander van hele lange werkdagen. Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Het komt je werkplezier én prestatie alleen maar ten goede. Nieuwsgierig geworden? Dan maak ik graag kennis met je. Bel of mail mij gerust, gaan we eerst eens koffie drinken samen!