Geopend:
woensdag t/m zondag geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur
Je kan ons vinden midden op het kerkplein naast de parkeergarage

Breuren Kerstpakket

Verras jouw werknemers, collega’s, familie of vrienden met een kerstpakket van Breuren Traiteur. Zoals u van ons gewend bent, bestaan onze kerstpakketten uit vers, bewust en eerlijke producten van onze eigen boerderij en lokale partners.

Op de volgende pagina’s vindt u meer informatie over onze kerstpakketten. Stelt u liever zelf uw kerstpakket samen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Breuren’s kerstpakketten zijn telefonisch of per e-mail te bestellen tot uiterlijk 7 dagen voor de gewenste afhaaldatum. Last minute een bestelling plaatsen? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

Naast de kerstpakketten, biedt Breuren ook heerlijk vers bereide boxen aan om de kerst thuis te vieren, samen met uw familie of vrienden. De kerstboxen voor thuis zijn te bestellen tot 12 uur van tevoren per telefoon of e-mail. Last minute nog iets bestellen? Bel ons en wie weet hebben wij nog wat in huis.

Breuren’s 4 gangen Kerstdiner

Geniet tijdens kerstavond van een heerlijk, vers, puur 4 gangen menu van Breuren Traiteur. Wij zorgen voor een handleiding bij het menu,
zodat u thuis het 4 gangen menu kunt serveren.

Ceviche van kabeljauw met radijs

Confit van kwartel met puy-linzen en bloedsinaasappel

Tournedos van hert met pastinaak-truffel mousseline en
morielje jus


Overheerlijke chocoladesoufflé

35 per persoon
* Liever vegetarisch? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kerstbrochure